Forum Upgrade

KH-Jonathan

Director of Managed Services
Staff member
We've just completed a major upgrade to our underlying forum software, XenForo. If you experience any bugs or issues with the forums, please let us know so we can get it addressed :)
 

pointaction

New Member
I was going to put my photo for my avatar but it will not let me

The following error occurred:
The image could not be processed by the server. Please try another or contact the site owner.
 

KH-Jonathan

Director of Managed Services
Staff member
I was going to put my photo for my avatar but it will not let me

The following error occurred:
The image could not be processed by the server. Please try another or contact the site owner.
Whoops, you're talking about your forum avatar - thought we were still in the helpdesk upgrade thread. Let me check on that right quick for you.
 

pointaction

New Member
Still an error

The following error occurred:

The image could not be processed by the server. Please try another or contact the site owner.
 

KH-Jonathan

Director of Managed Services
Staff member
Alright it's fixed now. Had to tweak some settings about the forum's image processing engine.
 

phpAddict

Active Member
Small bug: Just realized when viewing member pages the "Recent Activity", "Postings", and "Information" links are not working. Tried 2 browsers. You click on the link and all that happens is your browser scrolls up a little bit with each click. Not seeing any script errors though :confused:
 

KH-Jonathan

Director of Managed Services
Staff member
Small bug: Just realized when viewing member pages the "Recent Activity", "Postings", and "Information" links are not working. Tried 2 browsers. You click on the link and all that happens is your browser scrolls up a little bit with each click. Not seeing any script errors though :confused:
That's an odd one. I'll get this fixed :)
 

phpAddict

Active Member
Just a friendly reminder @KH-Jonathan : I was browsing the forums and noticed in the members pages the below links are still not working :(
upload_2017-2-24_14-54-10.png

I have to open in a new tab/window or copy the link to get to those other tabs.
 
Top